Hello

„Az egészség a teljes testi, lelki és szociális jóllét állapota, és nem csupán a betegség hiánya”.

Világ életemben segítő munkát akartam. Már gyerekkoromban is orvosnak készültem, aztán végül gyógyszerész lett belőlem. Éveken át patikában dolgoztam, imádtam az emberekkel kommunikálni, segíteni, megoldani a problémájukat.
De rá kellett jönnöm, hogy ott csak egy pontig tudok segíteni, mert a gyógyszerek csak egy pontig tudnak segíteni.

A Nu skin-nal édesanyám révén ismerkedtem meg. Először egyáltalán nem érdekelt, majd meggyőzött az, hogy működtek a termékek, amelyek nagyon jó minőségűek. Klinikailag is bevizsgálták őket. Szakmailag tudtam adni a nevem a sztorihoz. Ráadásul a cég folyamatosan fejleszt, innovál. Nagyon ember- és vásárló központúak,

Egy idő után éreztem, hogy ahhoz, hogy teljesen kiteljesedjünk, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, ahhoz nem elég „kívülről” ápolnunk magunkat, hanem belülről is kell. Mert sok esetben ami kívül megjelenik rajtunk tünet formájában, az belülről ered.

Soha semmilyen dolog nem működött nekem, legyen az agykontroll, reiki vagy bármi más. Az Access-t szintén édesanyám révén ismertem meg. Engedtem hogy „gyakorolja” rajtam a kezeléseket.
Az elején annyira irritált, hogy végig sem bírtam a kezelés idejét. Utána viszont megtört a jég, már én kértem a kezeléseket!
Végre elkezdett működni ez a módszer. És nem csak nekem, hanem másokon is tudtam vele segíteni.

Célom, hogy minél több emberrel megismertessem az Access kezelések és Nu skin termékek jótékony hatásait.

Vitaminok szedése hatására javult az alvásminőségem, az anyagcserém, sokkal több energiám lett és a hajam és körmöm is szebb lett.

A Nu Skin kozmetikumait használva elmúltak a pattanások és hegek, visszajött az élet a bőrömbe, szeretem amit és akit a tükörben látok.

Az Access kezeléseknek köszönhetően nem elszenvedem, hanem élvezem az életet. Energikusan ébredek, imádom a munkám, vannak céljaim, varázsolom az üzletem, könnyedén és örömmel élem a mindennapjaimat.