Hello tudatosság

Az Access Bars egy könnyű, érintés alapú kezelés, amely a tested és az elméd blokkjait oldja fel. A kezelés során az ujjak finom érintéseivel aktiváljuk az energiaközpontokat a fejeden, amelyek a korlátozó gondolatokat és érzéseket tárolják.

Az Access Bars kezelés segít a stressz és a feszültség enyhítésében, növeli a test és az elme kapacitását, valamint javítja a hangulatot és az alvás minőségét. A kezelés hatékonyan oldja az érzelmi blokkokat, amelyek akadályozhatják a boldogságot és a sikert az életedben.

Tapasztalataim szerint az Access Bars kezelés nagyon hatékony lehet a mindennapi élet problémáinak kezelésében, például a stressz, a szorongás, a pánikrohamok, az alvászavarok, az érzelmi fájdalom és a mentális blokkok enyhítésében.

Ha érdekel az Access Bars kezelés és szeretnéd kipróbálni, szívesen segítek neked. Több éves tapasztalatommal és tudásommal a rendelkezésedre állok, hogy segítsek az életedben tapasztalt akadályok leküzdésében.

Az Access Bars egy olyan energetikai kezelési módszer, amely segít a testi és mentális stressz, feszültség és korlátozó hitrendszerek oldásában. Az Access Bars kezelés során finoman megérintem a páciens fején található 32 pontot, amelyek különböző élethelyzetekhez és területekhez kapcsolódnak. Az érintés hatására felszabadulnak azon gondolatok, érzelmek és hiedelmek, amelyek korlátozzák az egyén életét, így lehetővé válik a test és a lélek számára, hogy ellazuljon, és megteremtse a változás lehetőségét. Az Access Bars kezelés hatékonyan csökkentheti az általános stresszt, javíthatja az alvást, növelheti az életerőt, segíthet a tanulási és memória képességek javításában, és sok más előnyt kínálhat a fizikai és az érzelmi jólét szempontjából.

Szolgáltatásaim

Bars kezelés

Fáradtnak és stresszesnek érzed magad? Az Access Bars kezelés mindenki számára előnyös lehet, aki szeretné csökkenteni a stresszt, javítani az alvást, növelni az életerőt, és eltávolítani az érzelmi terheket.
Próbáld ki az Access Bars kezelést, és élvezd a belső harmónia és a nyugalom érzését.

Kezelés ára: ???

Foglalj időpontot!

Facelift kezelés

A facelift kezelés egy hatékony és népszerű módszer az arcbőr fiatalos megjelenésének visszanyerésére. A kezelés során az arcbőrön lévő ráncok és a laza bőr feszessé válik, és az arcbőr kontúrja javul. A facelift kezelés segíthet eltávolítani az öregedés jeleit, és fiatalosabb, vonzóbb megjelenést kölcsönözhet az arcodnak.

Kezelés ára: ???

Foglalj időpontot!

Testkezelés

A testkezelés javítja az izmok rugalmasságát és csökkenti a stresszt, így segít megelőzni az izomfájdalmakat és az ízületi problémákat. Ezenkívül javítja a vérkeringést, eltávolítja a toxinokat és javítja az anyagcserét, így elősegíti a fogyást és javítja a bőr állapotát. Továbbá, a testkezelés kellemes érzést nyújt és segít ellazulni, így csökkenti az érzelmi stresszt is.

Kezelés ára: ???

Foglalj időpontot!

Tanfolyamok

A tanfolyamok rendkívül hasznosak lehetnek számodra, ha szeretnél egy hatékony és egyszerű módszert tanulni a stressz, a szorongás és az érzelmi blokkok kezelésére. A tanfolyam végén képes leszel az Access Bars kezelést alkalmazni önmagadon és másokon is.

Részt veszek a tanfolyamon

Komplex kozmetikai kezelés

Az Access Bars és a Nu Skin termékek együttes használata még hatékonyabbá teheti a bőröd egészségének és szépségének megőrzését. Az Access Bars kezelés hatékonyan oldja az energiablokkokat a testedben és elmédben, így elősegíti a test és az elme optimális működését. Az érzelmi és mentális stressz csökkentése pedig szintén hozzájárulhat a bőröd állapotának javulásához.

A Nu Skin termékek pedig olyan innovatív összetevőket tartalmaznak, amelyek hatékonyan támogatják a bőr hidratáltságát, feszességét és ragyogását. A Nu Skin termékek és az Access Bars kezelés együttműködése lehetővé teszi számodra, hogy olyan bőrápolási rutint alakíts ki, amely segít a bőrödnek megőrizni egészséges és fiatalos állapotát.

Kezelés ára: 25 000 Ft / 2 óra

Foglalj időpontot!

Lehet ezek a kérdések benned is felmerülnek

A kezelést mennyi nappal korábban mondhatom le?

Hogyan tudok fizetni?

Hogyan tudok időpontot foglalni a kezelésekre?

Hol vannak a kezelések?

Mennyi ideig tart a kezelés?

Milyen ruhában menjek a kezelésre?

Bízom benne, hogy segíthetek abban,
hogy az életed boldogabb és kiegyensúlyozottabb legyen!

Ha kérdésed van az Access Bars kezeléssel kapcsolatban, vagy szeretnél időpontot foglalni egy kezelésre, ne habozz kapcsolatba lépni velem.

Kapcsolat